malinsresa

Alla inlägg under september 2012

Av Malin :) - 4 september 2012 13:15

Det bidde inget inlägg i går. Glömde helt bort det:) E på väg hem från jobbet o sitter nu på bussen o slappar. Jag tycker verkligen om att åka buss o tåg. Det e liksom dagens lugnaste stund;) Ska hämta odjuren nu o sen e det full rulle som vanligt;) Men, men.... Jag klagar inte. Det e bra o ha o göra.
Ska inte plugga denna terminen. Tänkte höja min tjänst lite i stället. Jobbar bara 75% o tycker det kunde va kul o ha liiiite mer pengar ett tag. Får väl leva på studielån när jag läser mitt sista år på Socialpsykologiska programmet. Ska läsa klart sista året nästa höst. Tänkte läsa lite på distans nästa termin. Det e ju så jäkla kul o plugga. Bara så surt med studielån. Det e jäkligt knivigt att försörja fyra pers på det. Vi blir väl smala som pinnar hela högen;) Blir till att leva på vitkål eller nåt, hehe.
Skit i det nu. Jag kanske vinner på lotto eller nåt innan dess. Hoppas kan man ju:)
Har förresten ingen aptit alls. Har bara ätit nötter i dag. Inte alls bra. Har nog nån salt brist. Hoppas bara det inte håller i sig. Känns inte som en vettig diet: nötter o citronvatten.
Tjolahopp o tjilevippen. Hörs en annan gång:)

Av Malin :) - 2 september 2012 21:50

I dag har det inte hänt mycket. Mest slappat på soffan faktiskt. Jag kasade runt en liten runda, men tog det jättelugnt eftersom det gjorde rätt ont i höften. Jäkla skit:( Hoppas bara inte det blir värre.
Maten har varit rätt trist den oxå. Rester. Men e det söndag så e det, hehe.
En tjej jag känner ska få gjort en gastric sleeve i morgon. Ska bli kul att ha nån att prata med som gått genom precis samma sak som jag. Så håll tummarna för att det går bra för henne!
Så..... Veckans sista inlägg.... Hoppas att nästa vecka blir mer händelserik än denna varit.
By the way..... Den 16 november blir det rocka billy kväll på The Tivoli i Helsingborg. Jag ska lätt boka den kvällen redan nu! Så jäkla bra:)
Lev väl o ha en bra ny vecka:)

Av Malin :) - 1 september 2012 21:09

I förmiddags va jag ute på en power walk/ joggning tur. Kändes riktigt skönt o nyttigt. Problemet e bara att jag nu har börjat få inflammation i min högra höft. Det suger! Jag känner mig verkligen peppad, det e kul att röra på mig. Jag känner mig piggare, friskare o gladare när jag motionerar. Det e bara jäkligt synd att min kropp inte pallar:( Jag har tidigare haft inflammation i ett knä, pga att jag går för mycket. Fick en stegräknare på jobbet o jag går i snitt ca 15000 steg om dagen. Ibland blir det upp emot en 20- 25000 steg. Detta mycket pga att jag inte har körkort. Men jag börjar väl bli äldre, hehe. O övervikten jag burit på större delen av mitt liv har väl slitit på min kropp. Så nu får jag ta det lugnt ett par dagar. Känns jäkligt trist:(
Annars har det varit en bra dag. Det va byadag här. Alltid trevligt med lokala aktiviteter:)
Nu e det soffläge, i alla fall tills ögonen trillar ihop. Fortsatt trevlig helg:)

Presentation


Livet e en kamp. Här e min:)Läs om min sleeve op, vikthets, barnen, tankar och annat...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Anser du att det är att ta " den enkla utvägen" att göra en viktminskningsoperation?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards