malinsresa

Alla inlägg den 14 september 2012

Av Malin :) - 14 september 2012 21:49

Jag kan bara säga att jag e rätt så nöjd med dagen..... Vädret har varit lagom mysigt med vind o regn;) Har hunnit med fika med vännen N, städat, lagat god middag o faktiskt bara njutit av att det e fredag. I morgon blir det kalas då.... Blir himla trevligt:)
Tyvärr blev det ingen promenad i dag o nu ligger jag på soffan o bara slappar. Kollar på 6:an ( favvo kanalen) på Grimm. Monster, myter o annat riktigt kul:) Ja, jag e nörd, o stolt över det, hehe. Jag kan ju passa på o berätta att jag e en av få här i byn som pyntar hela huset, ungarna o mig själv på halloween:) Bästaste högtiden. Bara synd att vi i Sverige inte tar den till våra hjärtan.... Ja, eller några av oss gör ju det, hehe.
Ha en fortsatt bra kväll.
Bilden jag lägger upp har min dotter Saga tagit. Modellen e vår goa kise Leia. Saga vill gärna bli fotograf, o visst har hon talang?

Av Malin :) - 14 september 2012 09:16

I dag e det nog årets första höstdag. På riktigt. Det blåser halv storm o regnet har oxå välsignat oss med sin närvaro. Jag har inget emot hösten, det e min favorit årstid. Men då vill jag att den ska va solig o med hög, klar luft.
Denna helgen e jag ledig. Skönt. Det blir kalas hos min lillebror o hans familj. Deras lilla tös fyllde ett tidigare i månaden. Ska bli himla kul, min svägerska gör dessutom alltid väldigt god mat o massor av goda kakor, tårtor o allt annat som hör till kalas. Men denna gången får jag väl ha med mig nån LCHF variant till mig själv. Eller så kan jag unna mig lite " vanlig" fika. Jag kan erkänna att det enda jag faktiskt saknar i matväg e vetebröd. Jag älskar en riktigt god kanelbulle eller en krämig fläta. Det e livsfarligt o bjuda mig på det. Jag skiter i alla andra kakor o tårtor, bara jag får vetebröd. Så det e nog ingen bra ide' för mig att fuska på lördag. För det blir nog inte bara en bit då. Jag får ju i o för sig inte plats med så mycket, men det känns dumt att chansa. Som att en alkis bara ska ta ett glas vin..... Jäklar va svag jag e;)
Jag tänkte försöka mig på att aktivt motionera i dag. Om jag inte kommer ut så får jag väl hoppa upp på min cross trainer. Men nån form av träning får det nog bli. Jag har vilat höften länge nog. Hoppas det går, för den e inte helt ok, trots att jag tagit det lugnt i typ 2 veckor.
Nä, nu får jag väl göra lite nytta. Jag sitter faktiskt på jobb, tog en liten kopp kaffe o nu får jag upp på hästen igen, så att säga;)
Ha en bra dag o se upp så att du inte blåser i väg:)

Presentation


Livet e en kamp. Här e min:)Läs om min sleeve op, vikthets, barnen, tankar och annat...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Anser du att det är att ta " den enkla utvägen" att göra en viktminskningsoperation?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards