malinsresa

Alla inlägg den 17 september 2012

Av Malin :) - 17 september 2012 21:19

Måste bara lägga upp en bild på den snyggaste, sexigaste killen/ mannen nånsin:) Bara njut!!!

Johnny Depp, yeah;)

Av Malin :) - 17 september 2012 13:50

Har haft en nära vän här i dag. Hon gjorde sin GBP op för ca ett år sen. Hon e jättenöjd o mår jättebra. Hon har tappat ca 30 kg! Hon har alltid varit söt men nu e hon verkligen snygg;)
Vi pratade om det här med aptit o mat i allmänhet. Det verkar som att vi har samma upplevelse av mat, nämligen att vi tappar aptiten väldigt lätt samt att det e lättare att äta kall mat än varm. Det e lättare att ta en macka än att äta middag. Hon sa att hon kan tappa aptiten bara av att prata om mat.
Jag upplever det som att jag har lättare för att må illa nu. Jag e känsligare för stress vid måltiderna o jag kan bli lite äcklad när jag ätit en del men ännu inte ätit upp. Jag e lite orolig för att detta kan göra att jag inte får i mig tillräckligt. Men det får vi väl se längre fram. Jag ska boka tid på VC o kolla om jag fått nån brist på tex vitaminer än. Tänkte kolla det efter ett år oxå. Så jag vet.....
Ska prova nåt ( för mig) nytt som ska va jättebra o ge alla vitaminer o mineraler, va upp piggande o allmänt va nåt dundermedel. Nämligen vetegräs. Fick höra om det i helgen o va uppe på hälsokostbutiken på Väla o snackade med dem. Tyvärr va det slut men de skulle få hem nytt denna veckan. De rekommenderade helt klart att jag skulle prova det. Får klökningar av vitamintabletterna o vetegräset ska visst va ett pulver som man blandar i tex juice eller yoggi. Låter himla bra:)
Vädret e fint i dag så jag får väl försöka komma ut på en rejäl runda sen. Får passa på, ska bli regn resten av veckan.
Lev väl:)

Presentation


Livet e en kamp. Här e min:)Läs om min sleeve op, vikthets, barnen, tankar och annat...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Anser du att det är att ta " den enkla utvägen" att göra en viktminskningsoperation?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards