malinsresa

Alla inlägg den 20 september 2012

Av Malin :) - 20 september 2012 21:23

Det e väl inte klokt när man tycker att det e lugnare att jobba än att va hemma? Men så e det faktiskt för det mesta för min del;) Att va hemma innebär att jag har massor med saker att göra: hämta o lämna Ylva i skolan, städa, handla, gå ut med hundarna o hel del till. Jag gör inget annat än röjer rundor känns det som. När jag jobbar så gör jag " bara" det. På jobbet har jag schema att följa o för det mesta e det som det ska va.
Jag har förresten kommit på en sak....
Många tjejer går upp i vikt när de har mens, min inte jag. Nepp.... Inte jag.... Jag går tydligen upp när jag har ägglossning. Va fan e det? Vem går upp när de har ägglossning? Inte så att jag ökar typ 5 kilo. Jag går upp ca 1/2 kg o jag tappar det efter ett par dagar. Men det e så jäkla störigt.
I- lands problem eller vad, hehe.
Jag har än en gång tappat aptiten. Tycker det händer lite väl ofta. Hoppas bara att det inte blir dåligt för kroppen i längden.
O javisst ja.... Har ju glömt att ge rapport från kokoland;) Jag va ju hos kbt' aren i går. Jag sa att jag vill ha hjälp med att hantera min tröstätning, då kontrade hon med att fråga mig varför jag måste trösta mig. Kan jag inte bara tillåta mig att va ledsen när jag e det? Det tål ju att tänkas på.....
Jaha, än en gång har du fått tillträde i min snurriga o helt oförställda värld. Det finns liksom ingen censur i Malinvärlden. Jag har hög skamtröskel. Jag kan leva med det.... Hur e det med dig? Skäms du för minsta lilla eller har du, som jag, ena foten i klaveret för det mesta?
Ha en trevlig kväll o sussa gott:)

Presentation


Livet e en kamp. Här e min:)Läs om min sleeve op, vikthets, barnen, tankar och annat...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Anser du att det är att ta " den enkla utvägen" att göra en viktminskningsoperation?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards