malinsresa

Alla inlägg under september 2012

Av Malin :) - 18 september 2012 20:36

Dagen har gått i ett... Därför åt jag lunch vid halv tolv o sen blev det ingen mat förrens vid sextiden:( Efter jobbet fick jag åka till vårdcentralen med äldsta dottern. Hon fick operera en tå pga nageltrång. Stackarn:(
Efter det bad hon mig om att vi skulle äta på Max. Jag gick faktiskt med på det, det e nog första o antagligen sista gången i år. Så ungarna tog hamburgare o chickybits medans jag provade deras LCHFmål. Hungrig som jag va så satte jag i mig hela burgaren o det alldeles för snabbt. Så jag blev proppmätt o mådde så där:( Hamburgaren va väl ok men jag kommer nog inte att drömma om den på nätterna;)
Men jag blir så arg på mig själv! Att jag inte kan lära mig att äta sakta:( O jag skulle nog inte tryckt i mig hela:( Så nu kommer jag nog att va mätt tills i morgonbitti.... Minst.
Så ha en bra kväll. Raaap, oj ursäkta, hehe. O sov gott när du kommer i säng:)

Av Malin :) - 18 september 2012 08:21

I dag blev det en tidig morgon på jobbet. Skulle jobbat kväll men jag behövdes på morgonen så det va bara till att byta tid:) Tur att man e flexibel, hehe. Dagen börjar med regn, hoppas det drar bort under dagen. Det e riktigt kallt o rått i dag, riktigt höstväder. E nog inte klädd för det:( Önskar jag haft en varm o go kofta att krypa in i:)
Du får ha en bra dag o om du bor i nv Skåne så glöm inte stövlar o paraply;)

Av Malin :) - 17 september 2012 21:19

Måste bara lägga upp en bild på den snyggaste, sexigaste killen/ mannen nånsin:) Bara njut!!!

Johnny Depp, yeah;)

Av Malin :) - 17 september 2012 13:50

Har haft en nära vän här i dag. Hon gjorde sin GBP op för ca ett år sen. Hon e jättenöjd o mår jättebra. Hon har tappat ca 30 kg! Hon har alltid varit söt men nu e hon verkligen snygg;)
Vi pratade om det här med aptit o mat i allmänhet. Det verkar som att vi har samma upplevelse av mat, nämligen att vi tappar aptiten väldigt lätt samt att det e lättare att äta kall mat än varm. Det e lättare att ta en macka än att äta middag. Hon sa att hon kan tappa aptiten bara av att prata om mat.
Jag upplever det som att jag har lättare för att må illa nu. Jag e känsligare för stress vid måltiderna o jag kan bli lite äcklad när jag ätit en del men ännu inte ätit upp. Jag e lite orolig för att detta kan göra att jag inte får i mig tillräckligt. Men det får vi väl se längre fram. Jag ska boka tid på VC o kolla om jag fått nån brist på tex vitaminer än. Tänkte kolla det efter ett år oxå. Så jag vet.....
Ska prova nåt ( för mig) nytt som ska va jättebra o ge alla vitaminer o mineraler, va upp piggande o allmänt va nåt dundermedel. Nämligen vetegräs. Fick höra om det i helgen o va uppe på hälsokostbutiken på Väla o snackade med dem. Tyvärr va det slut men de skulle få hem nytt denna veckan. De rekommenderade helt klart att jag skulle prova det. Får klökningar av vitamintabletterna o vetegräset ska visst va ett pulver som man blandar i tex juice eller yoggi. Låter himla bra:)
Vädret e fint i dag så jag får väl försöka komma ut på en rejäl runda sen. Får passa på, ska bli regn resten av veckan.
Lev väl:)

Av Malin :) - 16 september 2012 12:15

I dag e en SÅN dag:( Du vet.... Ungarna tjurar, skriker, tjatar, irriterar o en massa annat som gör att jag snart smäller av! Vet inte varför men vissa dagar bara e skit.
Vet inte riktigt vad det ska bli för mat i dag. Tog fram räkor ur frysen i går, så får väl hitta på nåt med dem.
I går på kalaset träffade jag tjejen som gjorde sin sleeve för ca 2 veckor sen. Det va kul att ha nån att jämföra med. Hur det kändes efteråt, vilka kostråd vi fått, vilka restriktioner osv. Ska bli riktigt spännande att se hur det går för henne:)
Det blev minimalt med rörelse i går:( Hade inte ens stegräknaren på mig. Efter kalaset mådde jag inte hundra o det blev i säng tidigt. Så jag får väl se till o komma ut i dag i stället. Men jag kan ju lugnt säga att jag inte e motiverad.
Nästa vecka ska jag jobba jäkligt mycket. Ja, för mig e det mycket, eftersom jag bara jobbar 75% men nästa vecka har jag tagit på mig lite xtra. Så jag jobbar 6 dagar, kommer nog att va rätt sliten sen. Men det ska nog gå det med. Förra terminen jobbade jag 75% o pluggade heltid. När det va maj månad va jag helt slut. Så därför bestämde jag mig för att göra studieuppehåll denna terminen o bara plugga nån kurs på deltid nästa termin. O jobba samtidigt så klart. Att plugga e det bästa som finns:) Bara surt att behöva leva på studielån.
Nä, nu får jag försöka ragga tag i nån som vill med ut o gå:)
Ha en skön söndag:)

Av Malin :) - 15 september 2012 21:56

I dag va vi alltså i väg på kalas. Det gick bra med maten förutom att jag åt en bit chokladtårta. Nu har jag lagt mig för att jag mår illa. Tror inte det e tårtans fel, men det e väl lika bra att ta en tidig kväll......
Skriver mer i morgon.
Ha en fortsatt super bra helg:)

Av Malin :) - 14 september 2012 21:49

Jag kan bara säga att jag e rätt så nöjd med dagen..... Vädret har varit lagom mysigt med vind o regn;) Har hunnit med fika med vännen N, städat, lagat god middag o faktiskt bara njutit av att det e fredag. I morgon blir det kalas då.... Blir himla trevligt:)
Tyvärr blev det ingen promenad i dag o nu ligger jag på soffan o bara slappar. Kollar på 6:an ( favvo kanalen) på Grimm. Monster, myter o annat riktigt kul:) Ja, jag e nörd, o stolt över det, hehe. Jag kan ju passa på o berätta att jag e en av få här i byn som pyntar hela huset, ungarna o mig själv på halloween:) Bästaste högtiden. Bara synd att vi i Sverige inte tar den till våra hjärtan.... Ja, eller några av oss gör ju det, hehe.
Ha en fortsatt bra kväll.
Bilden jag lägger upp har min dotter Saga tagit. Modellen e vår goa kise Leia. Saga vill gärna bli fotograf, o visst har hon talang?

Av Malin :) - 14 september 2012 09:16

I dag e det nog årets första höstdag. På riktigt. Det blåser halv storm o regnet har oxå välsignat oss med sin närvaro. Jag har inget emot hösten, det e min favorit årstid. Men då vill jag att den ska va solig o med hög, klar luft.
Denna helgen e jag ledig. Skönt. Det blir kalas hos min lillebror o hans familj. Deras lilla tös fyllde ett tidigare i månaden. Ska bli himla kul, min svägerska gör dessutom alltid väldigt god mat o massor av goda kakor, tårtor o allt annat som hör till kalas. Men denna gången får jag väl ha med mig nån LCHF variant till mig själv. Eller så kan jag unna mig lite " vanlig" fika. Jag kan erkänna att det enda jag faktiskt saknar i matväg e vetebröd. Jag älskar en riktigt god kanelbulle eller en krämig fläta. Det e livsfarligt o bjuda mig på det. Jag skiter i alla andra kakor o tårtor, bara jag får vetebröd. Så det e nog ingen bra ide' för mig att fuska på lördag. För det blir nog inte bara en bit då. Jag får ju i o för sig inte plats med så mycket, men det känns dumt att chansa. Som att en alkis bara ska ta ett glas vin..... Jäklar va svag jag e;)
Jag tänkte försöka mig på att aktivt motionera i dag. Om jag inte kommer ut så får jag väl hoppa upp på min cross trainer. Men nån form av träning får det nog bli. Jag har vilat höften länge nog. Hoppas det går, för den e inte helt ok, trots att jag tagit det lugnt i typ 2 veckor.
Nä, nu får jag väl göra lite nytta. Jag sitter faktiskt på jobb, tog en liten kopp kaffe o nu får jag upp på hästen igen, så att säga;)
Ha en bra dag o se upp så att du inte blåser i väg:)

Presentation


Livet e en kamp. Här e min:)Läs om min sleeve op, vikthets, barnen, tankar och annat...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Anser du att det är att ta " den enkla utvägen" att göra en viktminskningsoperation?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards