malinsresa

Alla inlägg under september 2012

Av Malin :) - 13 september 2012 09:17

Jaha.... Det va visst dax att stiga upp på vågen samt ta fram måttbandet. Så här kommer mina resultat 13 veckor som sleevad:)
Vikt: 81,2 ( - 18,8) midja - 18 cm, överarm - 5 cm, knä - 3 cm, rumpa - 12 cm, byst - 12 cm.
Siffrorna e de sammanlagda minskningarna. Jag måste själv få säga att det inte e dåligt:)
Det e bara det att det känns som en vanlig bantningskur. Inte för att jag svälter mig eller håller in på saker, utan för att jag går ner i vikt. Man gör väl liksom inte det om man inte bantar. Egentligen. Så jag får försöka vänja mig vid att så här e mitt liv från o med nu. Jag kommer ju inte att gå ner i vikt resten av livet, men jag kommer förhoppningsvis inte heller att gå upp.
Men det lär väl tiden utvisa:)
Ha en bra dag vännen:)

Av Malin :) - 12 september 2012 21:28

Jag sitter o kollar på tv o i kväll e det Trinny o Susanna stylar om Sverige. Det hade varit riktigt kul att få tips av nån som faktiskt kan det här med hur man bör se ut. Vilka färger ska jag ha? Vilken typ av kläder? Figursytt, tajt, ledigt eller prydligt? Vad gör man när man har absolut ingen som helst kroppsuppfattning. Jag har ingen som helst aning om hur jag ser ut. Det värsta e kanske att jag inte lever i nuet utan jag tänker hela tiden att sen när jag e i mål så..... Men frågan e om det ändras när jag väl e i mål. Jag e rädd för att jag aldrig kommer att va nöjd. O jag vill trivas med mig själv! Men jag har aldrig gjort det. Så hur lär man sig det? O en annan sak e att jag just nu e helt asexuell. Det e samma sak där. Jag väntar till sen. Jag känner mig så osexig o helt likgiltig. Bara tanken på att träffa en man får mig att rysa. Jag har alltid varit glad för killar o sex, så detta e nåt helt nytt. Det har varit så sen det tog slut med mitt ex för ca ett år sen. Det gick så dåligt så jag tror att det avskräcker mig lite. Men jag har inte ens nån sexlust! O jag har alltid varit glad för det förr. Riktigt glad för det;) Men jag får verkligen hoppas att det blir bättre sen. Annars kan jag ju lägga mig ner o dö:( För vem vill leva utan närhet?
Skit i det nu..... Ibland måste bara de tunga tankarna ut.
Skriver i morgon igen. Mindre deppigt ( o pinsamt? För ärligt?).
Hej svejs.....

Av Malin :) - 11 september 2012 21:26

I dag har väl inte varit världens roligaste dag.... Städat o röjt rundor. Inte kul, men nödvändigt. Kvällen va lite trevligare. Vi har bakat, hela familjen:) Kul att ungarna e så glada för det. En praktisk o rolig sak att göra tillsammans.
Har haft ett långt telefonsamtal med tjejen som gjorde sin sleeve förra veckan. Hon e hemma igen o allt gick bra. Hon valde att få den gjord i Stockholm, på CFTK. Hon känner sig nöjd o vi jämförde de olika restriktionerna o råden vi fått. Kul:) Jag träffar henne på lördag. Kan nog bli en intressant dag:)
Det har gått bra med maten i dag. Men jag har inte fått i mig allt mitt vatten. Det märks, jag har varit lite hungrigare än jag brukar. Men jag har inte ätit mer för det. Till middag provade jag nåt nytt. Jag gjorde blomkålsgratäng. Den blev supergod! Så en liten bit stekt lax till det. Riktigt, riktigt gott. O lättlagat:)
Blomkålsgratäng:
1 blomkålshuvud
1/2 gul lök
Ca 5 dl vispgrädde
Riven ost
Vitlök, peppar o salt efter smak

Skär blomkålen i lagom stora bitar o varva dem med löken i en smörad ugnsfast form
Blanda vitlök o kryddor med grädden o häll på den i formen
Strö på riven ost
Tillaga i ugnen på 200 grader tills kålen e mjuk, ca 1/2 timme.

Servera med en god fisk- eller köttbit o sallad. Njut:)

Nu får du ha en trevlig fortsatt kväll:)
Lev väl...

Av Malin :) - 10 september 2012 21:20

Jag tänkte på begäran lägga ut recept på LCHF frallor. De e jättegoda, jag äter dem alltid med osötat jordnötssmör. Så här kommer det:)
Frallor, ca 9 st
3 ägg
1 dl vispgrädde
3 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
0,5 dl krossat linfrö
1 dl solroskärnor
1 tsk salt
1,5 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175 grader
Vispa äggen fluffigt
Tillsätt vispgrädden o rör om
Blanda alla torra ingredienser o vänd ner, rör samman till en smet/ deg
Låt smeten stå några minuter för att svälla
Forma smeten till runda frallor ( det går lättare om du fuktat händerna i vatten)
Placera dem på en pappersklädd plåt
Grädda mitt i ugnen i 20- 25 minuter

De blir mer kompakta när de e svala

Det har varit en bra dag, men det e riktigt skönt att va ledig i kväll. Det har varit helt underbart väder. Vi ville inte gå in, så det blev senare än det vanligtvis brukar bli. Men nu e de små odjuren i säng o det e bara den stora tösen som håller låda.
Nu blir det tv o slappa i soffan:)
Lev väl.....

Av Malin :) - 9 september 2012 09:35

Det blev visst inget inlägg i går. Jag hade en riktigt bra dag på jobbet! Det bara flöt på o vi hade jättetrevligt:) När jag åkte hem på kvällen gick jag inom bästaste vännen P o tog ett par öl. Det blev jäkligt mycket tjejsnack:) Vi avhandlade viktiga frågor så som om storleken har nån betydelse ( ja det har den), om tjejer kan ligga runt för att de känner för det ( ja det kan vi) o om våra tonåringar e sexuellt aktiva ( kanske). Som du förstår så löste vi inga världsproblem;) Men det va en jäkligt trevlig kväll:)
Ja så va det det där med ölen då..... S sleevad ska jag inte dricka kolsyra o som LCHFare ska jag inte dricka öl alls. Men va gör man när man tycker att allt vin smakar vedervärdigt? Det e väl till att ta nya tag i dag o hoppas att det inte ställt till det allt för mycket;) Jag vill ju kunna unna mig nåt ibland. O det enda jag tycker e godare än öl det e julmust. O det e ju typ lika illa. Det blir en tuff jul, hehe.
Nu ligger jag i sängen o bara myser. Njuter av det barnfria lugnet:)
Lev väl.....

Av Malin :) - 7 september 2012 21:12

Känner mig helt urlakad i dag. Det e väl för att jag knappt ätit nåt på två dagar. Men jag har ändå fått göra vad jag ska, dvs städa, lämna o hämta tösen i skolan, gå till affären o så vidare. Sånt e livet;) Men jag ska inte klaga..... Det kunde varit värre.
Nu e jag i alla fall barnfri o ligger på soffan o halvsover. I morgon gäller det o va pigg o frisk då jag ska jobba.
Förresten...... Tjejen jag känner som skulle göra en sleeve denna veckan har klarat sig:) Nu hoppas jag att hon kryar på sig fort o att hon kommer att va lika nöjd med sitt beslut att genomgå detta som jag e.
Nu ska denna damen slöa lite till innan John Blund kommer förbi.... Go natt:)

Av Malin :) - 6 september 2012 20:24

Jaha..... Då blev man sjuk. Tycker inte det va så länge sen sist. Har fått nån magsjuka så hela dagen har jag fått va inne. Har oxå huvudvärk o fryser som en gnu:( Försökte gå en runda men fick vända o snabba mig till närmsta toa. Känns mindre kul. Jag har alltså knappt ätit nåt i dag. Det e kanske därför jag inte haft nån aptit sista tiden? Får hoppas det går över fort, jag ska jobba i helgen.
Nu lite tv o sen sängen.

Av Malin :) - 5 september 2012 21:19

I dag har det varit full storm nästan:) Va så härligt när jag va ute med hundarna o vinden rufsade runt i håret hela tiden. Solsken o rufsvind:) En riktigt härlig höstdag med andra ord. Precis som det ska va;)
Barnen har varit helt uppåt väggarna. Gnälliga o trötta. Hoppas bara inte det e sjukdom på gång.
Ylva har haft sin första läxa. Hon skulle skriva om sig själv. Min lilla sessa e så duktig! Jag e så stolt över henne, hon försöker verkligen lära sig:)
Om maten o motionen.... Jag har fortfarande ingen jätteaptit:( Så jag får äta fast det inte riktigt smakar. Det känns jättekonstigt. Jag blir dock hungrig, men jag botar det med tillexempel en halv LCHFfralla. Men jag e rätt så törstig mest hela tiden. Så jag blir i alla fall inte uttorkad;)
När det gäller motionen så ligger det lite på slösidan. Jag äter Ipren för min höft, men glömmer ta dem. När jag går ut med hundarna går det inte så fort, o då känner jag inte av höften så mycket. Men när jag går själv, lite snabbare så känns det i den. Får se om jag vågar mig ut på en joggningrunda i helgen. Hoppas verkligen att höften mår bra tills dess:)
I vilket fall som så går jag ca 12000 steg per dag just nu. Lite under mitt vanliga snitt, men jag får väl va nöjd med det. Med tanke på att det inte inkluderar motion utan bara vanlig vardagsrörelse.
Nu tänkte jag ta o lägga mig tidigt. O läsa nån bra bok:)
Lev väl.....

Presentation


Livet e en kamp. Här e min:)Läs om min sleeve op, vikthets, barnen, tankar och annat...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Anser du att det är att ta " den enkla utvägen" att göra en viktminskningsoperation?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards