malinsresa

Alla inlägg under juni 2012

Av Malin :) - 23 juni 2012 20:02

I dag gick jag första riktiga långpromenaden efter operationen. Kunde inte hålla samma tempo jag brukar, det kändes verkligen att jag varit passiv de sista veckorna. Det spände lite i magen men det gjorde i alla fall inte ont. I dag provade jag att äta äggröra o det gick bra, jag höll mig mätt länge. Sedan provade jag att äta barnmat, 6 månaders pure'. Jag fick krydda till det ordentligt men det va riktigt gott!Har haft lite myskväll m barnen. Alla tre:) Vi tittade på " Gnomeo o Julia". Den e riktigt bra:) Nu e det dax att försöka få odjuren i säng så jag kan ägna resten av kvällen åt mig själv. Lev väl!

Av Malin :) - 22 juni 2012 22:13

Så skönt när barnen sover o man kan sitta i sin ensamhet o njuta av tystnaden. Det blev faktiskt både sill, potatis o gräddfil till middag. O två jordgubbar till efterrätt. Jag fick i o för sig mosa maten o tugga länge, men o så ljuvligt! Fick plats m ca 1/2 dl " sillröra", inte mycket men desto godare. Känns skönt att oxå kunna avstå från godiset i ungarnas påsar:)Nu lite tv innan det e dax för loppelådan;) lev väl

 

Av Malin :) - 22 juni 2012 14:55

Glad midsommar på dig:)Fast jag skrev i går att jag känner mig lite svullen efter operationen så kunde jag ändå i morse inte avstå från att " smygmäta" mig. O gissa om jag blev överraskad! Jag har redan tappat 4 cm runt midjan, 4 cm runt rumpan o 1 cm runt knäet!!! Kan inte förklara hur glad jag blev:)Midsommarafton firas på lugnast möjliga sätt här i hemmet. Det e bara jag o mina småttingar hemma. Den stora tösen firar hos kompisar. Så det blir traditionell midsommarmat o godismys för barnen. Jag får hålla mig till puréer;) känner klart av godissuget när ungarna sitter i soffan o äter choklad o annat gott. Men det e inte så hemskt farligt, räcker m frukt för mig. Gäller att ta denna chansen jag fått på allvar. Jag måste lägga om hela mitt liv nu, om jag sabbar det skulle jag aldrig förlåta mig själv! Säger hej så länge från ett regnigt Skåne, lev väl

Av Malin :) - 21 juni 2012 08:19

Så va första vägningen avklarad:)Startvikt 12/6 2012: 100 kgDagens vikt 22/6 2012: 95 kg ( -5)Känns bra:)Lev väl.....

Av Malin :) - 20 juni 2012 18:12

Orkade inte blogga i går. Vart grymt trött o gick bara runt o njöt av att vara hemma:)Allt går bra, vart hos husläkaren i dag o sjukskrev mig i 2 veckor. Det va inga problem o han va imponerad av min op. Han sa att utländska kirurger ofta e skickligare än svenska kirurger. Han tyckte jag fick mycket för pengarna o va glad för min skull:)I dag äter jag lite av varje tex fruktpure, proteindrink o champinjonsoppa. Tycker dock inte att jag känner mig så mätt som jag trodde jag skulle göra. Humöret e helt kass, lättirriterad, gråtig o arg:(Så här i efterhand kan jag säga att min resa till Polen verkar ha varit rätt beslut. Nu ska jag lära mig att leva med detta verktyget. Inom mig finns det en rädsla för att det inte ska funka, inte för att jag fuskar, utan för att jag brukar ha otur:( Tänk om.....Får väl ge det lite tid, men jag e så otålig:) Har sett så snygga kläder på rean men vet inte vilken storlek jag ska ta. Som den ständige jojobantaren jag e så finns det kläder i stl 36-46 i garderoben så just nu behöver jag inga nya kläder, men jag viiiiilllll:) I morgon e första vägningen sen operationen, spännande! Kommer inte att mäta mig då jag tycker att magen e svullen. Men om inget annat så har jag tänkt mäta mig efter 2 veckor. Så hädanefter blir det vägningen på torsdagar o mätning varannan torsdag. Jag kommer att lägga ut foto sen, men vill gärna gå ner en del först innan jag visar mina " jumbobilder". Kan liksom inte mäkta med o stå för mitt utseende just nu. Men sen kommer det att bli 100% ärlighet. På gott o ont;)Om det e något du undrar kring operationen eller om företaget jag åkte med så släng i väg ett par rader. Har inte så mycket erfarenhet av att leva med sleeve än, men kan jag hjälpa dig så gör jag gärna det:) Bloggar vidare i morgon, lev väl.

Av Malin :) - 18 juni 2012 16:14

I morgon får jag äntligen åka hem! Flyget går redan halv 11 så jag e i Sverige vid 12. Ska bara bli så bäst! Jag mår inte illa mer, tack o lov, så i dag känner jag mig som mig själv igen:) Har haft samtal m dietisten o allt e klart för utskrivningen i morgon. De har serverat mig kycklingbuljong i dag. Den smakar inte särskilt mycket men e 100000 gånger bättre än tidvattnet. Jag har inte fått nåt IV på hela dagen utan ska nu sköta drickandet helt själv. Det går bra, men jag skulle gärna ha lite smak i. Om man nu får va kräsen;)Det blir en sista kväll m polsk tv ( om man lyssnar noga så hör man originalrösterna bakom den polska speakern. Såg på CSI i går, det funkar sådär), buljong ( i morgon får jag äta yoggi!) o sen äntligen hem! Hoppas jag kan somna så natten går fort:)Lev väl, hörs i Sverige:)

Av Malin :) - 17 juni 2012 11:37

I dag mår jag tack o lov bättre. Men jag känner fortfarande av illamåendet. Det enda jag får att dricka e vatten, så gissa om jag längtar efter juice;)Det e svårt att dricka, det känns som att det inte rinner ner i magen utan att det fastnar halvvägs o gör att jag behöver rapa. Det kör hela tiden i tarmarna, men jag får väl försöka komma i håg att jag bara för ett par dagar sen genomgick en rätt så stor operation. Hela mitt inre e väl mer eller mindre ett oläkt sår. Örk! Jag e totalt uttråkad men får i alla fall åka hem på tisdag. Ska bli så skönt att komma hem. Jag måste säga att detta har varit tuffare än jag trodde det skulle va. Trodde inte jag skulle må så här illa, det e det som känns värst. Jag har inte ont i magen, det liksom bara känns stramt.Kan ju bara säga det till alla som tycker att man fuskar när gör en operation: ni borde tänka ett steg längre. Ni tror väl inte att man går igenom detta för att det e kul? Det finns alltid stora risker med att opereras. Sleeven e bara ett verktyg i min kamp för viktminskning. Jag önskar självklart att det fanns något annat sätt, men jag kan lova att jag provat dem alla! Lägtar som sagt till tisdag, att få träffa mina barn o alla underbara personer som stöttar mig på min resa. Ni vet vilka ni e o ni e guld värda! Lev väl:)

Av Malin :) - 16 juni 2012 13:42

I dag var ingen rolig dag. Mådde skit i förmiddags:( Men nu e det bättre. E uppe o går med jämna mellanrum. Skönt bara det. Men illamåendet håller i sig. Inte alls kul. Men det går väl över det med får jag hoppas. Jag hade från början önskemål att få åka hem i dag, gissa om jag e glad att det inte blev så! Shit va ynklig man kan va. Hade varit trevligt med lite sällskap här. Men, men.... E man envis o allt ska hända på en gång så antar jag att jag får skylla mig själv. Ta hand om dig o lev väl:)

Presentation


Livet e en kamp. Här e min:)Läs om min sleeve op, vikthets, barnen, tankar och annat...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Anser du att det är att ta " den enkla utvägen" att göra en viktminskningsoperation?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<<
Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards